Θηβα Σεισμοσ : Κατερίνα Μουτσάτσου - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr : Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας. Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 .

«καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Κατερίνα Μουτσάτσου - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr
Κατερίνα Μουτσάτσου - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr from www.tlife.gr
Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. «καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας.

«καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας.

Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 .

Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ο σεισμός μας έλειπε! 3,7 ρίχτερ αισθητά στην Î'ττική
Ο σεισμός μας έλειπε! 3,7 ρίχτερ αισθητά στην Î'ττική from armyvoice.gr
Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . «καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας.

Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής.

«καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 . Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας. Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον .

Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας. Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 .

Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ο σεισμός μας έλειπε! 3,7 ρίχτερ αισθητά στην Î'ττική
Ο σεισμός μας έλειπε! 3,7 ρίχτερ αισθητά στην Î'ττική from armyvoice.gr
Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 . «καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας. Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον .

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 .

Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10.06 το πρωί και έγινε αισθητός στη θήβα και τις περισσότερες περιοχές της βοιωτίας. Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . «καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 .

Θηβα Σεισμοσ : Κατερίνα Μουτσάτσου - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr : Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής.. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης (2/9) κοντά στη θήβα και έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην . «καμπανάκι» για τη θήβα έκρουσε ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμης λέκκας, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός . Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον σεισμό στην κρήτη αλλά και για πιθανό σεισμό στη θήβα. Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον .